C&C Food Packaging

Certificat IFS

Certificarea de conformitate cu standardul IFS – International Food Standard.

10 tone pe zi

Producem carne tocată de pasăre, din materie primă proaspată până la 10 tone pe zi.

Utilaje

Echipamente și utilaje cu ultima tehnologie.

Constantin Patcas – Fondator C&C Food Packaging SRL

Despre Noi

Pentru noi, siguranța alimentară și tehnologia performantă reprezintă o preocupare constantă.

C&C Food Packaging deține certificarea de conformitate cu standardul IFS – International Food Standard – demonstrând astfel capacitatea de a realiza produse sigure, care sunt supuse unui sistem riguros de control. Astfel, clienții nostri au siguranța că produsele noastre au fost obținute, preparate și manipulate conform celor mai recunoscute criterii internaționale. Pentru a ne asigura că avem această capacitate la cele mai înalte standarde ale siguranței alimentare, firma noastră deține utilaje de ultimă generație, de la utilajele pentru prelucrarea cărnii, până la utilajele pentru prepararea cărnii.

Acestea au fost achiziționate prin fonduri proprii de la firme de tradiție din Franța, după o analiză amănunțită și convinși de experiența furnizorilor noștri.

De ce noi?

C&C Food Packaging pune pe primul lor siguranța alimentară și calitatea premium a produselor pe care le procesăm și comercializăm. Produsele din carne de pasăre sunt foarte căutate, cumpărate, gustoase, și nutritive pentru toate vârstele. În plus, acestea sunt disponibile la prețuri mai scăzute în comparație cu carnea de vită și de oaie. Produsele de calitate sunt cele care satisfac anumite cerințe sau așteptări ale consumatorilor și sunt, de asemenea, sigure și sănătoase. Procesarea ulterioară a cărnii de pasăre implică transformarea carcaselor de pasăre crudă în produse cu valoare adăugată, de exemplu, produse reci sau materii prime.

Printre produsele care ne recomandă, putem menționa faptul că producem carne tocată de pasăre, la baton, din materie primă proaspată de cea mai bună calitate, de la furnizori certificați. Aceasta este dedicată atât consumului zilnic, cât și clienților noștri din domeniul Horeca, unde necesarul zilnic poate ajunge până la 10 tone. De asemeni, producem și comercializăm și carne tocată pentru vânzare vrac, dar și carne separată mecanic (MDM). Cu ajutorul liniilor noastre de producție moderne, diferite părți de carne de pasare sunt procesate în vederea obținerii de produse de înaltă calitate care reprezintă materia prima în industria de preparate și semipreparate din carne. Calitatea superioară și profesionalismul echipei sunt doar câteva dintre motivele pentru care clienții aleg carnea tocată de pasăre sau carnea separată mecanic produsă de noi.

Carne tocata de pasare

Carne separata mecanic MDM

Carne tocata la baton

Piept de pui

Piept de pui dezosat

Carne tocata din piept de pui

C&C Food Packaging

C&C Food Packaging vă oferă o serie de produse de înaltă calitate din carne de pasăre, precum pieptul de pui sau pieptul de pui dezosat, precum și carne dezosată mecanic sau carne tocată de pasăre.

Ne puteti gasi in Medies-Raturi, Str.Principala Nr 21 A ,Satu Mare Cod Postal 447188, sau pe numarul de telefon: +40745.917.554