Unele dintre produsele cele mai populare sunt cârnații de pui. Aceasta este cea mai bună sursă de înlocuire a cărnii roșii, deoarece carnea este într-adevăr o alegere costisitoare. De asemeni, de la tradiționalele sarmale, la chiftele sau pârjoale moldovenești, carnea tocată este de nelipsit. Iar în contextul în care din ce în ce mai multă lume își dorește să adopte un stil de viață mai sănătos, fără însă a renunța la bunătățurile tradiționale, carnea tocată din piept de pui a câștigat din ce în ce mai multă popularitate, fiind un înlocuitor perfect pentru carnea roșie în rețetele de mâncăruri tradiționale. Tocătura propriu-zisă reprezintă o compoziție de bază, rezultată prin mărunțirea pieptului de pui de înaltă calitate, cu ajutorul echipamentelor și utilajelor speciale. Caracteristica principală a tocăturii este finețea, care face ca produsele C&C Food Packaging să fie în topul preferințelor clienților noștri.
Acest sit folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe situl nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile sitului pe care le găsești mai interesante și mai utile.