Mai mult decât atât, carnea de pasăre, în special pieptul de pui, are și avantajul de a fi ușor de preparat, necesitând și un timp relativ redus de gătire, având și numeroase proprietăți nutritive: carnea de pasăre este săracă în calorii şi bogată în proteine. Carnea albă, de pui, are un conţinut ridicat de proteine 21-22%, comparativ cu cea roşie (19-20%). Structura sa fină o face să fie uşor masticaticabilă şi digerabilă, fiind un aliment ideal pentru toate vârstele, iar pentru însuşirile sale dietetice este recomandată în alimentaţia copiilor, bătrânilor şi convalescenţilor.
Carnea de pasăre dezosată contribuie la dezvoltarea unei varietăți nesfârșită de produse finite destinate piețelor din întreaga lume. Acesta este și unul din motivele pentru care C&C Food Packaging vă oferă piept de pui dezosat de cea mai bună calitate. Sistemele noastre de dezosare eficientă sprijină industria de prelucrare a cărnii de pasăre în realizarea produsului de calitate și satisface cererea tot mai mare de carne de pasăre dezosată, respectând cele mai stricte standarde de igienă, productivitate, randament și eficiență. La aceasta adăugăm în cele din urmă versatilitatea nelimitată a produselor finale posibile. Datorită îmbunătățirilor tehnice și tehnologice, numărul opțiunilor de produs final a devenit tot mai mare, iar numărul de operații manuale a devenit mai mic.La C&C Food Packaging, noi ne asigurăm ca pieptul de pui dezosat îndeplinește toate standardele calității.