Ambalaje

Pungi VID PA/PE sau Laminate

Pungile de vid se pot produce pentru toate aplicațiile și de ambalare. Fie că sunt necesare pentru mezeluri, produse congelate, lactate, hrană pentru animale de companie sau consumabile medicale.

Pungi Termocontractibile

Pungile termocontractibile sunt produse să acopere o gamă variată de aplicații – ambalarea produselor din carne, pește și a
brânzeturilor fermentate.

Membrane Poliamidice

Membranele poliamidice sunt membrane multistrat, fabricate din poliamidă PA și polietilenă PE.

Absorbante Alimentare

Absorbantele alimentare vă ajută să vă păstrați carnea proaspătă mai mult timp.
Prezentarea proaspătă apetisantă, sunt semne ale calității mărfurilor.

Caserole PET/PE / MONO PET/ PP

Caserolele PET/PE /// mono PET /// PP sunt proiectate pentru a fi utilizate în procesul de ambalare cu atmosfera modificată, ceea ce asigură alimentelor o durată de valabilitate extinsă.

Tavite PSE

Disponibile într-o gamă variată de modele, reușim să oferim soluții complete de ambalare pentru alimentele proaspete, semipreparate și produse congelate.

Filme Flexibile

Filmele de Termoformare flexibile tip PA/PE///PP/PA/PE sau PP/PE comercializate de compania noastră prezintă urmatoarele carcateristici principale.

Filme Rigide

Carnea de pui rămasă pe carcasă poate fi îndepărtată cu ajutorul unei mașini care nu utilizează o acțiune de tăiere, ci mai degrabă o acțiune de stoarcere sau frecare.

Filme Superioare Pentru Ambalare in Atmosfera Modificata

FILMELE pentru sigilarea caserolelor, a pachetelor rigide sau a filmelor de termoformare sunt concepute special industriei alimentare și nu numai, având urmatoarele caracteristici principale.

Filme Superioare Pentru Ambalare in Vacuum/VID

Filmele superioare pentru ambalarea în VACUUM/VID oferă următoarele propietăți

Filme Flow Pack

FILMELE pentru Flow-Pack în variantele laminate sau nelaminate, oferă următoarele proprietăți

Filme Flow Pack Microperforate

Ambalarea în flow pack se mai poate face și în filme microperforate, filme destinate în special produselor crud-uscate, produselor leguminoase, de panificație, produse care necesită transfer de aer – “produsul să respire”