Carne tocata de pasare
Carnea tocată de pasăre este una dintre materiile prime care stau la bază multor mâncăruri sau preparate populare și este nelipsită atunci când vine vorba despre mâncarea tradițională românească.
Carne separata mecaninc
Carnea de pui rămasă pe carcasă poate fi îndepărtată cu ajutorul unei mașini care nu utilizează o acțiune de tăiere, ci mai degrabă o acțiune de stoarcere sau frecare.
Carne tocata la baton
Pentru a păstra calitatea și prospețimea cărnii tocate, C&C Food Packaging produce și comercializează carne tocată de pasăre la baton.
Piept de pui dezosat
Carnea de pasăre dezosată contribuie la dezvoltarea unei varietăți nesfârșită de produse finite destinate piețelor din întreaga lume.
Piept de pui
Pentru mai bine de un deceniu, preferința pentru carnea de pasăre, în special pentru carnea pui, a crescut semnificativ, mai ales la nivelul spațiului european.
Carne tocata din piept de pui
Pentru mai bine de un deceniu, preferința pentru carnea de pasăre, în special pentru carnea pui, a crescut semnificativ, mai ales la nivelul spațiului european.
Beneficii
Chiar dacă este o carne slabă, carnea de pui are o cantitate mare de proteine, dar și un nivel ridicat de colesterol. Cu toate acestea, carnea de pui oferă seleniu, care conține antioxidanți care ajută la controlul radicalilor liberi și îmbunătățește sistemul imunitar. Pieptul de pui și pieptul de pui dezosat și-a câștigat popularitatea atunci când vine vorba de un program de alimentație sănătoasă, deoarece se scade aportul de grăsimi din organism și, în schimb, se concentrează pe obținerea de proteine. În același timp, pieptul de pui este mult mai ușor de pregătit, ceea ce reprezintă un plus major în această privință. Atât pieptul de pui, cât și fileul de pui sunt foarte ușor de tăiat, iar pregătirea lor nu necesită prea multă știință sau timp și, prin urmare, oricine o poate face.