Pungi VID PA/PE sau Laminate
Pungile de vid se pot produce pentru toate aplicațiile și de ambalare. Fie că sunt necesare pentru mezeluri, produse congelate, lactate, hrană pentru animale de companie sau consumabile medicale.
Pungi Termocontractibile
Pungile termocontractibile sunt produse să acopere o gamă variată de aplicații – ambalarea produselor din carne, pește și a
brânzeturilor fermentate.
Membrane Poliamidice
Membranele poliamidice sunt membrane multistrat, fabricate din poliamidă PA și polietilenă PE.
Absorbante Alimentare
Absorbantele alimentare vă ajută să vă păstrați carnea proaspătă mai mult timp.
Prezentarea proaspătă apetisantă, sunt semne ale calității mărfurilor.
Caserole PET/PE / MONO PET/ PP
Caserolele PET/PE /// mono PET /// PP sunt proiectate pentru a fi utilizate în procesul de ambalare cu atmosfera modificată, ceea ce asigură alimentelor o durată de valabilitate extinsă.
Tavite PSE
Disponibile într-o gamă variată de modele, reușim să oferim soluții complete de ambalare pentru alimentele proaspete, semipreparate și produse congelate.
Filme Flexibile
Filmele de Termoformare flexibile tip PA/PE///PP/PA/PE sau PP/PE comercializate de compania noastră prezintă urmatoarele carcateristici principale.
Filme Rigide
Filmele rigide APET sau APET/PE sunt utilizate pentru producerea ambalajelor folosind un proces de termoformare, ideal pentru ambalarea în tăvițe, blistere, forme speciale existente pe mașina clientului.
Filme Superioare Pentru Ambalare in Atmosfera Modificata
FILMELE pentru sigilarea caserolelor, a pachetelor rigide sau a filmelor de termoformare sunt concepute special industriei alimentare și nu numai, având urmatoarele caracteristici principale.
Filme Superioare Pentru Ambalare in Vacuum/VID
Filmele superioare pentru ambalarea în VACUUM/VID oferă următoarele propietăți
Filme Flow Pack
FILMELE pentru Flow-Pack în variantele laminate sau nelaminate, oferă următoarele proprietăți
Filme Flow Pack Microperforate
Ambalarea în flow pack se mai poate face și în filme microperforate, filme destinate în special produselor crud-uscate, produselor leguminoase, de panificație, produse care necesită transfer de aer – “produsul să respire”