Carnea de pasăre și ouăle se numără printre alimentele de origine animală cu cel mai mare consum la nivel mondial, în culturi, tradiții și religii foarte diverse. Consumul de carne de pasăre și de alimente de origine animală în general – a cunoscut o creștere rapidă în ultimele decenii. Creșterea cererii a fost determinată, în cea mai mare parte, de creșterea populației, de urbanizare și de creșterea veniturilor în țările în curs de dezvoltare. Spre deosebire de mamifere, carnea de pasăre, în special carnea de pui, are bobul mai fin, irigaţia cu sânge este mai redusă, iar ţesutul conjunctiv este mai puţin dezvoltat. Grăsimea este depusă cu predilecţie în ţesutul conjunctiv subcutanat, pe pipotă, pe intestine şi pe pereţii interni ai cavităţii abdominale, ceea ce face ca grăsimea din carnea de pasare să aibă o cantitate mică de colesterol.

Estimările arată că cererea de carne de pasăre va continua să crească datorită creșterii populației și creșterii consumului individual, iar acesta este unul din motivele pentru care C&C Food Packaging dorește să vă ofere carne de pui de calitate, la cele mai înalte standarde, de la piept de pui, piept de pui dezosat, la carne tocată de pui, carne tocată la baton sau carne de pui separată mecanic. Carnea de pui a devenit din ce în ce mai căutată, fapt ce a dus la o creștere seminificativă a producției, dar și a vânzărilor. Preparatele de carne deţin ponderea cea mai mare (peste 70%) și sunt în continuă creştere. Când vine vorba despre bucătăria românească, categoria preparatelor de bază din structura meniurilor conține o mare parte de preparate din carne tocată, aceastea fiind pregătite fie din tocătură simplă, fie din tocătură asociată cu legume sau sosuri. Tocătura propriu-zisă reprezintă o compoziție de bază, rezultată prin mărunțirea cărnii cu ajutorul mașinilor, echipamentelor și utilajelor speciale. C&C Food Packging va pune la dispozitie utilaje de prelucrarea carnii , cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dumneavoastră.