Gama de utilaje pentru termoformare Frimaq cuprinde mașini de ambalat automat care formează două straturi de film pentru a face un produs ambalat finit. Astfel, termoformatorul vă va permite să creați un ambalaj personalizat pentru a satisface nevoile specifice de producție din două role de film, atât flexibile,  cât și rigide, din materiale retractabile.

Termoformatoarele Frimaq distribuite de către C&C Food Packaging reprezintă soluția ideală pentru un sistem de ambalare orizontal care funcționează numai cu sigiliu și formă sau cu sisteme de vid și gaz. Termoformatoarele sunt capabile să ambaleze o gamă de produse, inclusiv solide, lichide și produse congelate. Mașina de ambalare Frimaq este potrivită pentru o gamă variată de produse, inclusiv carne, pește, păsări de curte, mâncare gătită, hrană pentru animale de companie și multe alte produse.

Utilajele Frimaq sunt fabricate din oțel inoxidabil, permițând întreținerea minimă și ușurința curățării pentru utilizatorul produsului. Utilajele pentru termoformare sunt capabile să ambaleze materiale precum tăvi de carton, cutie de carton, produse flexibile, rigide și multe alte materiale. Utilajele pentru termoformare din plastic se adaptează la toate tipurile de necesități de producție, atât medii, cât și ridicate. Acestea funcționează cu diferite materiale, flexibile, rigide, retractabile și funcționează cu diferite sisteme de ambalare: vid, gaz și piele, printre altele. Tipurile de produse pe care le puteți ambala variază de la solid și lichid la congelat, iar utilajele sunt fabricate din oțel inoxidabil și pot fi adaptate la spațiul în care trebuie să le instalați.

Utilaje de ambalare cu termoformare pentru toate tipurile de afaceri?

După ce sunteți gata să selectați un model de utilaj de termoformare pentru produsul dumneavoastră, alegerile pot fi copleșitoare. Fiecare afacere are specialități diferite, procese unice, iar capacitățile lor vor varia. Dar care este utilajul potrivit pentru succesul dumneavoastră actual și creșterea viitoare? Găsirea utilajului pentru termoformare potrivit pentru proiectele dumneavoastră poate fi simplificată dacă apelați la specialiștii C&C Food Packaging.

Indiferent dacă sunteți producător de articole mici sau mari, din industria alimentară sau din alte industrii, Utilajele Frimaq se pretează ambalării unei game variate de produse. Mai mult decât atât, specificațiile tehnice ale fiecărui model, alături de expertiza consultanților noștri, vă vor ajuta să faceți alegerea cea mai potrivită și în funcție de numărul de produse care trebuie ambalat lunar. Spre exemplu, un utilaj cu termoformare Economic Frimaq este ideal pentru un număr redus de tipuri de produse, având 6 programe pentru diferite produse care urmează să fie ambalate, spre deosebire de un utilaj cu termoformare Flexibil Frimaq, care prevede 39 de programe pentru diferite produse.

Una dintre valorile principale pe care compania noastră o adaugă experienței clienților săi este asistarea acestora în procesul de selectare a procesului de ambalare care are sens pentru afacerea și produsele lor. Și asta pentru că avem diferite tipuri de utilaje pentru carne si pentru alte produse pe care le comercializăm în funcție de  volumele de producție, tipurile de produse, nevoile pe termen scurt și lung. Procesele de termoformare au o fracțiune din costul spumei structurale sau al turnării prin injecție, și oferă astfel clienților posibilități unice de ambalare pentru produse simple sau complexe și îi ajută pe clienți să obțină un aspect ideal și vandabil pentru produsele lor.

Concluzii

A fost o vreme, nu cu mult timp în urmă, când termoformarea era considerată „copilul vitreg” a industriei de formare a materialelor plastice. Deși utilizat pe scară largă în timpul celui de-al doilea război mondial, în primul rând pentru producția de elemente de aeronave, termoformarea a intrat în anii 50 cu reputația de forță brută. Luați o foaie de plastic, aplicați niște căldură, aplicați un vid, formați piesa peste o matriță brută și tăiați-o cât mai rudimentar – așa a fost termoformarea la început. Matrițele din lemn, corpurile de placaj și finisajele pentru ferăstrău cu bandă erau standardele din industrie și nu era neobișnuit să vezi un aspirator vechi pus în funcțiune ca sursă de vid a unei mașini de ambalare. Cu siguranță, vremurile s-au schimbat și o privire asupra evoluției termoformării moderne este o modalitate excelentă de a ilustra cât de departe am ajuns prin intermediul tehnologiei, a instruirii și a lucrului în echipă.

Formele complexe și detaliile complicate necesare celor mai exigente piese termoformate și sub presiune de astăzi pot fi realizate numai cu mașini de formare acționate de microprocesor care permit controlul independent al zonei de căldură și repetabilitatea precisă a ciclului. Funcțiile de tăiere care au fost cândva supuse inconsistențelor dispozitivelor de mână și ale erorii operatorului sunt acum realizate de routerele NC cu trei și cinci axe, asigurându-se că piesele finite vor îndeplini specificațiile de fiecare dată. Mai mult decât atât, pachetele software de fabricație integrate permit acum monitorizarea și controlul instantaneu al fiecărei etape din proiectul dumneavoastră, de la achiziționarea de materii prime până la elaborarea facturii de materiale, până la generarea comenzilor de lucru și îndeplinirea comenzilor. Capacitatea de a accesa istoricul și performanța produsului oferă unui termoformator modern un instrument puternic în procesul de eficientizare a costurilor și de creștere a profiturilor.

Produsul companiei dumneavoastră este unic, iar alegerea unui utilaj de termoformare trebuie să fie o potrivire personalizată. Suntem pregătiți să vorbim despre piulițele și șuruburile – sau indicatoarele și materialele – fiecărui aspect al procesului de producție pe măsură ce vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face alegerea cea mai bună. Experiența noastră extinsă și versatilă ne face alegerea potrivită pentru clienții noștri actuali și viitori.

La C&C Food Packing, ne informăm clienții, ajutându-i să înțeleagă cum soluțiile de ambalare pot adăuga valoare, economisi costuri și maximiza atât designul, cât și producția. Ascultând îndeaproape specificațiile clienților, experții noștri depun toate eforturile pentru a le îndeplini, reducând nevoia de conversații multiple și oferindu-le un proces și un utilaj eficientizat dovedit.