Fierastraie
Fierăstrăul automat pentru carne este prevăzut cu un sistem de scanare care poate tăia carne cu o precizie milimetrică, greutatea și grosimea respectând parametrii stabiliți anterior.
Fierăstrăul automat pentru carne este prevăzut cu un sistem de scanare care poate tăia carne cu o precizie milimetrică, greutatea și grosimea respectând parametrii stabiliți anterior.
Tranșarea cărnii reprezintă operația de parcelare a carcasei sau a cărnii pe porțiuni, cu limite precise din punct de vedere anatomic, în funcție de scopul utilizării acesteia și valoarea regiunilor de măcelărie. Până nu demult, tranșarea cărnii reprezenta un proces greoi și era nevoie de un măcelar bun și puternic pentru a obține bucăți de carne vandabile sau utilizabile pentru a obține produse din carne. Însă nu întotdeauna reușeau să tranșeze perfect bucățile de carne și pierderile erau inevitabile. Însă, cu ajutorul tehnologiei, au apărut fierăstraiele de carne, manuale sau electrice, ideale pentru a tranșa carnea sau pentru a tăia oasele cu mult mai multă precizie decât o făceau cu toporul sau diferite cuțite.
Un fierăstrău de tranșarea cărnii este un element esențial pentru o măcelărie, pentru un abator sau pentru orice afacere din industria alimentară care gestionează tăieri mari de diferite tipuri de carne. Datorită vitezei rapide a cuțitelor fiecărui tip de fierăstrău, aceasta reușește să treacă printr os dintr-o singură mișcare, tranșând diferite tipuri de carne, indiferent de densități. În plus, cuțitul electric oferă tăieturi mai precise decât dacă măcelarii trebuiau să taie manual diferitele tipuri de carne.
Fierăstrăul automat pentru carne este prevăzut cu un sistem de scanare care poate tăia carne cu o precizie milimetrică, greutatea și grosimea respectând parametrii stabiliți anterior. Acest fierăstrău este destinat produselor din carne sau peștele congelate și produselor proaspete, care conțin oase. Este conceput pentru a funcționa continuu, fără a mai fi necesar să opriți pentru a încărca produsul. Are un design igienic care permite un proces de curățare facil, iar viteza de tăiere poate fi reglată, asigurâ tăieturi de înaltă calitate, la grosime fixată anterior pe interfața ușor de utilizat. Procesul de tăiere se realizează cu bandă de ferăstrău, operarea acetuia fiind foarte sigură (mașina fiind complet închisă).
C&C Food Packaging este o societate cu răspundere limitată și a fost înființată în 2012, având capital integral românesc.
C&C Food Packaging SRL
Str.Principala Nr 21 A
Medies-Raturi, Satu Mare
Cod Postal 447188
+40745.917.554
Luni – Vineri : 8.30 – 17:00
+40745.917.554
[email protected]